Käytetyt autot

Lisää käytettyjen autojen myyntisi liikevaihtoa.

  • Suunnittele oma työnkulku käytettyjen autojen kaupankäyntiä varten
  • Säännöt varmistavat, että kulku ylläpidetään
  • Data-analyysi ja automaatio nopeuttavat liiketoimintaasi

Esisuunnittelu

Läpimenoaikaa voidaan usein lyhentää hyvällä suunnittelulla. Vaihtoautojen saapuessa tiedämme yleensä, milloin auto saapuu, ja niille on usein tehty ennakkotarkistus. Carcare auttaa varmistamaan, että näille autoille tehdään varaus mahdollisia toimenpiteitä varten jo ennen auton saapumista laitokselle. Näin säästät suuren osan läpimenoajasta, kun auto saapuu.

Täysi kontrolli jokaisen käytetyn auton osalta

Et enää koskaan hukkaa tietoa auton tilasta. Carcaren avulla voit lopettaa arvailun ja tietää, kuinka kauan kukin valmisteluprosessin vaihe kestää. Oikeille henkilöille ilmoitetaan, jos prosessissa on jokin häiriö, ja sinulla on aina kokonaiskuva siitä, mitä on saapumassa myymälään. Tämä tarkoittaa lyhyempiä läpimenoaikoja ja parempaa viestintää myynnin ja huollon välillä.

Sovita prosessi autoon

Voit räätälöidä tiettyjä prosesseja erityyppisille autoille, kuten vaihtoautoille, leasing-autoille ja tukkuautoille. Näin jokaiselle autolle saadaan mahdollisimman tehokas prosessi. Olipa käytettyjen autojen käsittelyprosessisi millainen tahansa, Carcare mukauttaa sen, mittaa sen ja tehostaa sitä.

Saa ilmoitus heti!

Jokaisen auton kulkua seurataan, ja jos jokin poikkeaa, oikealle henkilölle ilmoitetaan pysähtyneistä autoista. Koska kaikki autot ovat DMS-synkronoituja, ei ole vaaraa, että autoja katoaa tai prosessi pysähtyy.

Tilastot - Toimipisteistä kuhunkin ajoneuvoon asti

Käytetyt-moduulin tilastot osoittavat jokaisen vaiheen ostosta luovutettuun autoon. Myyntipäälliköt, myyjät, huolto, missä pullonkaulat sijaitsevat. Koko elinkaari myynninohjausjärjestelmässä mitataan yksityiskohtaisesti. Sinulla on myös mahdollisuus vertailla eri ajanjaksoja, autoryhmiä ja toimipisteitä vastakkain.

Haluatko nähdä, mitä kaikkea Carcare voi tehdä?

Varaa demo, niin käymme kaiken läpi yksityiskohtaisemmin. Jos sinulla on kysyttävää, vastaamme niihin mielellämme.