Asiakkaamme ovat vähentäneet varastopäiviä jopa 35 %. Voit tehdä sen myös itse!

  • Jopa 35 % vähemmän varastopäiviä
  • Lisää liikevaihtoa
  • Minimoi 90-päiväisten autojen määrä
  • Kustannussäästöjä per myyty auto

Varaa demo

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä ja varaamme ajan demoa varten.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Tässä on muutamia yleisimpiä kysymyksiä, joita saamme.

Miten voimme aloittaa?

Varaamme aloituspalaverin, jossa käymme läpi autoliikkeesi prosessinhallinnan. Sen jälkeen asetamme Carcare-järjestelmän prosessienne mukaisesti. Kun aloitatte järjestelmän käytön, aloitamme järjestelmän käyttöpäivänä ostetuista autoista. Olemme usein paikan päällä live-päivänä ja opetamme järjestelmän käyttöä. Tämä tekee aloituskokemuksesta mahdollisimman sujuvan ja positiivisen. Myyjien tai huolto-osaston ei tarvitse olla osallisena ennen live-päivää, vaan ne saavat opastuksen live-päivänäsi.

Kuinka korkea on kynnys aloittaa?

Koska Carcare on automatisoitu prosessityökalu, organisaation ei tarvitse opetella uutta järjestelmää. Autoteollisuudessa on tarpeeksi järjestelmiä, ja järjestelmien käyttöönotto merkitsee aina kynnystä aloittaa. Siksi olemme kiinnittäneet paljon huomiota automaatioon ja siihen, että Carcare havaitsee tapahtumat ja toimenpiteet.

Käyttöönottopäivänä tiedotamme, mikä Carcare on ja että jos jokin auto tarvitsee toimenpiteitä, oikealle henkilölle tai osastolle ilmoitetaan sähköpostitse kyseisestä autosta. Sekä myynti- että huolto-osastot kokevat näin ollen käyttöönottopäivän yllättävän sujuvana.

Kuinka monen on oltava Carcare-järjestelmässä?

Aloituskokouksessa meidän on keskusteltava huoltopäällikön ja myyntipäällikön kanssa. Asianomaisille henkilöille tai osastoille ilmoitetaan sähköpostitse, kun Carcare on käytössä, eikä heidän tarvitse opetella Carcarea.

Näemmekö tuloksia heti?

Carcare pystyy heti alusta alkaen virtaviivaistamaan useita prosessin osia, kuten seisonta-aikaa ennen huoltoa ja suunnittelua. Muita prosessisi haasteita, kuten vahinkokorjaamon läpimenoaikaa, Carcare ei ratkaise suoraan, mutta tekee tilastojen avulla näkyväksi, mitkä prosessisi osat toimivat hyvin ja mihin sinun pitäisi keskittyä enemmän.

Jos minulla on lisää kysymyksiä?

Vastaamme niihin mielellämme.

Haluatko nähdä, mitä kaikkea Carcare voi tehdä?

Tutustu moduuleihimme tai varaa demo, niin käymme kaiken läpi yksityiskohtaisemmin. Jos sinulla on kysyttävää, vastaamme mielellämme niihin.