Uudet autot

Lisää kontrollia ja tehokkuutta uusien autojen myyntiin.

  • Seuranta tilauksesta toimitettuun autoon
  • Uusia mahdollisuuksia varastossa oleville autoille
  • Varoitusjärjestelmä tiedottaa oikeita henkilöitä

Saapumisen suunnittelu

Ennen kuin auto saapuu toimipisteelle, on tehtävä esivalmistelut uusien autojen tehokasta käsittelyä varten. . Carcare havaitsee, kun auto on matkalla kotiin, ja varmistaa, että lisävarusteet tilataan ja huoltoon ilmoitetaan sekä varataan toimitusaika ja -paikka. Kaikki tämä sujuvan ja nopean käsittelyn varmistamiseksi, kun auto saapuu fyysisesti toimipisteelle.

Toimituksen suunnittelu

Autot toimitetaan aina päättäminäsi aikoina, jotka myyjä varaa. Ei tuplavarauksia tai paljon loppuviikosta toimitettavia autoja. Toimitussuunnittelun avulla saat jäsennellyt ja aikataulutetut toimitukset tasaisesti koko viikon ajalle. Saat myös hyvän yleiskuvan tulevista toimituksista. Toimitukset varataan aina hyvissä ajoin ennen auton maahantuontia Suomeen, jotta autot voidaan toimittaa toimipisteeltä tehokkaasti ja mahdollisimman nopeasti.

Huoltoaikataulut

Carcare seuraa automaattisesti, mitä huoltotoimenpiteitä autoille on tehtävä. Huoltoaikataulut laaditaan edustamanne merkin vaatimusten mukaisesti ja varmistetaan, että niitä noudatetaan. Saat aina yleiskuvan siitä, mitkä autot tarvitsevat tiettyjä toimenpiteitä, ja sinulla on valmis pohja mahdollisille tarkistuksille.

Haluatko nähdä, mitä kaikkea Carcare voi tehdä?

Varaa esittely, niin käymme kaiken läpi yksityiskohtaisemmin. Jos sinulla on kysyttävää, vastaamme niihin mielellämme