Miksi Carcare?

Carcare vähentää varastopäivien määrää ja lyhentää läpimenoaikoja.

Carcaren avulla käytetyt autot saadaan nopeammin kuntoon ja myydään nopeammin. Samalla saat täyden kontrollin siitä, mitkä autot ovat helposti ja vaikeasti myytäviä, mikä lisää entisestään käytettyjen autojen kaupan kannattavuutta.

Anna meidän kertoa, miten Carcare toimii.

Varaa demo kanssamme!

Kaksi vuotta Carcaren aloituksesta; Yhdessä autokauppiaiden kanssa olemme kulkemassa upeaa digitaalista matkaa kohti lisääntynyttä kannattavuutta autoteollisuudessa.

Ruotsalaiset autokauppiaat etsivät työkaluja ja prosesseja, joilla he voisivat hallita paremmin käytettyjen autojen varastoa. Parempi valvonta johtaisi korkeampaan kiertonopeuteen, tehokkaampaan resurssien hallintaan ja siten alhaisempiin varastokustannuksiin. Carcare syntyi tästä tarpeesta.

Carcare esiteltiin kaksi vuotta sitten. Sen jälkeen olemme tehneet lukemattomia markkina-analyysejä ja tutustumiskäyntejä moniin maan autokauppiaisiin. Kynnys uuden järjestelmän käyttöönottoon on monissa organisaatioissa korkea.

Siksi ymmärsimme alusta alkaen, että Carcare olisi automatisoitava niin pitkälle kuin mahdollista. Olemme tehneet kovasti töitä tämän eteen ensimmäisten vuosien ajan.

Kehittyneet teknologiset innovaatiot

Yli 7000 työtunnin jälkeen Carcare on menestynyt muun muassa kehittyneiden teknisten integraatioiden, automaattisten ilmoitusten ja markkinoiden analysoinnin avulla. Mutta tämä ei ole ainoastaan meidän menestyksemme, vaan se on luotu yhdessä autokauppiaiden kanssa.

Käytetyn auton keskimääräiset varastopäivät oli 75 päivää vuonna 2018. Varastointikustannukset olivat keskimäärin 300 kruunua päivässä. Tämä tarkoitti, että 1000 autoa vuoden aikana myyneen autokauppiaan varastointikustannukset olivat yhteensä 22,5 miljoonaa kruunua.

Varastopäivien selkeä vähentäminen jopa 35%

 

Kaksi vuotta Carcare-järjestelmän käyttöönoton jälkeen satoja autotehtaita on liitetty toisiinsa. Carcare työkalun, hyvän vuoropuhelun ja yhteistyön avulla olemme yhdessä saaneet käytettyjen autojen varastot hallintaan. Kaikki Carcareen liittyneet autoliikkeet ovat vähentäneet varastopäivien määrää, jotkut jopa 25 prosenttia.

Carcare on jatkuvassa kasvussa, ja kehitys on tällä hetkellä käynnissä vauhdilla. Emme kuitenkaan ole vielä läheskään valmiita asiakkaidemme kanssa tekemämme yhteisen digitaalisen matkan suhteen. Me Carcarella työskentelemme väsymättä kehittääksemme ja yksinkertaistaaksemme autokauppiaiden prosesseja tavoitteenamme lisätä koko autoteollisuuden kannattavuutta.

Toivomme, että sinusta on jännittävää seurata ja olla osa tätä matkaa. Onko sinulla ideoita siitä, miten voisimme olla vielä parempia? Kerro niistä!

Te olette yhtä tärkeä osa tätä toimintaa kuin mekin.

Haluatko nähdä, mitä kaikkea Carcare voi tehdä?

Tutustu moduuleihimme tai varaa demo, niin käymme kaiken läpi yksityiskohtaisemmin. Jos sinulla on kysyttävää, vastaamme mielellämme niihin.